Kotipalvelukoulutus syksy 2022


Tule meille töihin vaikkapa opintojen ohella! Kotipalvelussa pääset tekemään siivouksia, ikkunanpesuja ja muita kotitöitä. Koulutus on yli 15-vuotiaille nuorille tarkoitettu paljon käytäntöä sisältävä koulutus. 

Kurssi koostuu teoriaosuudesta , ennakkotehtävästä ja käytännön töistä.  Teoriapäivän aikana harjoittelemme yleisimmät perustyöt kotipalveluun. Itsenäisellä tehtävällä nuori osoittaa osaamistaan. 

Kurssin käyminen on edellytys kotipalvelutyöntekijäksi. Kurssin jälkeen teemme palveluun soveltuvien kanssa työsopimuksen ja tarjoamme tuntitöitä tehtäväksesi. Tarjoamme tuntitöitä tilausten mukaisesti,  joten työmäärä voi vaihdella. Myös omalla aktiivisuudellasi markkinoinnissa on vaikutusta! Työt otetaan vastaan joko whatsapilla tai Helppi-sovelluksella. Nämä asiat opetellaan kurssillamme.ke 28.9.  klo  17.00-20.00, Uusikatu 57-59 as.207 (läsnäolo toivottua, mutta onnistuu teams, mikäli osallistuminen hankalaa) 

- ennakkotehtävän läpikäyminen että kotipalvelutyön periaatteet, minä kotipalvelun työntekijänä


la 1.10. klo 10-15 4H:n tilat, Uusikatu 57-59 as.207 (tässä ei teams- mahdollisuutta)

- käytännön osuus, jonka aikana opettelemme yleisimmät kotipalvelutyöt (siivous, ikkunoiden pesu jne.)

- Lounas

- Töiden vastaanottaminen 4H:n kotipalvelussa


Kouluttajana toimii Reetta Kaverinen. Käytännön asioista voit kysellä Mirjalta: mirja.kaartinen@4h.fi, 050 4040482

Kurssi on maksuton. Muistathan perua osallistumisesi, jos et pääsekään kurssille! 

Kurssi järjestetään OK-siviksen tuella.

Kotipalvelukoulutus syksy 2022:Ennakkotehtävä koulutukseen osallistuville:

Meillä jokaisella on omia vahvuuksia, jotka tekevät meistä sopivamman johonkin työhön ja vähemmän sopivan johonkin toiseen työhön. Mieti, mitkä ovat sinun vahvuuksiasi? Missä asioissa sinä olet hyvä? Mitä asioita teet mielelläsi? Entä mitä taitoja haluaisit oppia? *
Haluaisin tehdä erilaisia kotitöitä: *