Syysloman tanssileiri

Tanssileiri järjestetään Maikkulan monitoimitalolla syyslomaviikolla (ti-ke) 23.10.-24.10. klo.10-16

Leirillä Sini Kaarron ohjauksessa tanssitaan ja liikutaan niin sisällä, kuin ulkona (säävarauksella)! Päivän ohjelmaan voi osallistujat itse esittää toiveita ja tanssileiri huipentuu yhteiseen discoon ja leirillä opittuun tanssiesitykseen!

Leirihintaan sisältyy: Tanssia ja menoa ja meininkiä! Lounas ja iltapäivän välipala, sekä askartelu yms. tarvikkeet.

Tarvitset mukaasi reippaan mielen, tanssiin sopivat sisävaatteet ja säänkestävät ulkoiluvaatteet, sekä oman juomapullon

Leiri on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Etkä tarvitse aiempaa tanssiharrastusta.

 

Leirille otetaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Sitovan ilmoittautumisen tehtyänne saatte vahvistusviestin sähköpostiinne. Leiri toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 7 lasta, perjantaihin 19.10. klo.15 mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset pe 19.10. klo.15 asti voi perua ilman maksua. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset: palautamme lääkärintodistusta vastaan 50% leirimaksusta.

 

4H-jäsenille leirin hinta on 30€, ei-jäsenille 45€. Kurssipäivä laskutetaan ilmoittautumislomakkeen tietojen mukaisesti. 

Lisätietoa: miia.konttinen@4h.fi

 

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) toimintakausi eli 1.9.2018–31.8.2019. Huomioittehan, että jäseneksi on liityttävä (nettisivujen yläreunasta Liity-linkistä). Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tulossa ilmaisia teema/kurssi-päiviä ja tietysti saatte jäsenedut käyttöön!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA:

Syysloman tanssileiri

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.